bedrijfsprofiel

Na ruim 8 jaar ervaring te hebben opgedaan in de boomverzorging, ben ik in januari 2005 begonnen met mijn eigen bedrijf.

Na mijn studie boomverzorging op het Merrist Wood College in Engeland besloot ik een tijdje evaring op te doen als boomverzorger in Nederland.

Het Nederlandse (stads)landschap, en de rol die groen hierin speelt, fascineerde me, en ik besloot me permanent in Nederland te vestigen.

Door voor veel verschillende bedrijven te werken, niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland, België, Luxemburg en Australië, heb ik veel gezien van de verschillende benaderingswijzen van het boomspecialisme.

Ik heb hierdoor mijn eigen visie op het vak kunnen ontwikkelen, die ik nu in mijn bedrijf Treeworks kan toepassen.

Innovatie is erg belangrijk voor me. Hierdoor blijft mijn werk spannend en interessant en kan ik snel en efficiënt blijven werken. Een ander belangrijk punt is conservatie. Door op een goede manier met het weinige groen in Nederland om te gaan, kunnen we de natuur toch nog de ruimte en aandacht geven, en de ecosystemen op peil houden. Hierdoor hoop ik meer bewustzijn en waardering te creëren voor de natuur in bebouwde omgeving.

Mijn interesse in carving begon al op school, toen ik de gelegenheid had om wat houtbewerking te kunnen doen.